Problemen zijn er pas als mensen het gedrag van de hond als probleem ervaren. Dat klinkt logisch maar is in de praktijk heel divers. Zo vindt de één het niet erg als de hond trekt aan de lijn, en de ander ervaart het als een dagelijkse martelgang. Of wat vind je van het blaffen als er gebeld wordt? De een is trots een waakhond te hebben, en de ander durft zijn gezicht niet meer te laten zien bij de buren.

Voor ieder gedragsprobleem is een mogelijke oplossing. Mogelijk, want elke hond, iedere baas, elke omstandigheid is weer uniek en kent haar uitzonderingen. Om succesvol ongewenste gedragingen te behandelen is een deskundige nodig: een Kynologisch Gedragstherapeut. Voor informatie over een consult, verwijzen we je naar onze adviespagina.

En natuurlijk: ook deze oplossingen passen binnen onze methode om honden beter te lezen, beter te begrijpen om daarmee ook de meest afdoende behandeling te kunnen kiezen. Onze adviezen zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen.
Wij scholen onszelf permanent en wisselen ervaringen uit met andere therapeuten en opleidingsinstituten. Laten we helder zijn: onze adviezen en persoonlijke begeleiding zijn zeer zeker niet gebaseerd op de middelen uit de middeleeuwen als slipkettingen, prikbanden, stroombanden. Als je dat wilt, moet je echt een andere hondenschool of adviseur kiezen. Ze zijn helaas nog genoeg te vinden . . . . ook bij jou in de buurt. 

:
 email plaatje info@basic-hondentraining.nl                                           iphone plaatje 0 6 - 1 5 3 8 4 1 6 9 :